Search found 6 matches

by A1-X1000
Fri Jan 24, 2020 5:37 pm
Forum: Tips & Tutorials
Topic: Setting up Lightwave on AmigaOne X1000
Replies: 5
Views: 207

Re: Setting up Lightwave on AmigaOne X1000

I managed to get Lightwave running using modepro. It can load objects and access modeler. Rendering does not appear to work. I get a DSI and LW freeze on th render screen. Did anyone make any progress? I had it working fine rendering on my old Samflex board running OS4.1 update 3 I believe but it m...
by A1-X1000
Tue Jan 14, 2020 10:27 pm
Forum: Showroom-Gallery
Topic: Cinema 4D
Replies: 8
Views: 1208

Re: Cinema 4D

@ VincentGR

very nice and like the wood textures back then
by A1-X1000
Tue Jan 14, 2020 10:25 pm
Forum: Tips & Tutorials
Topic: Setting up Lightwave on AmigaOne X1000
Replies: 5
Views: 207

Re: Setting up Lightwave on AmigaOne X1000

@ muadib

no not mine but I found it to be very helpful so hopefully ti can help out other owners running AmigaOS4.1
by A1-X1000
Tue Jan 14, 2020 5:32 am
Forum: Tips & Tutorials
Topic: Setting up Lightwave on AmigaOne X1000
Replies: 5
Views: 207

Setting up Lightwave on AmigaOne X1000

This is an awesome video on setting up Lightwave to run natively on an A1-X1000 or any real PPC machines running AmigaOS4.1FE :D

https://www.youtube.com/watch?v=HRoeHaAS-MI
by A1-X1000
Tue Jan 14, 2020 5:09 am
Forum: Showroom-Gallery
Topic: Viper MkII render
Replies: 4
Views: 888

Re: Viper MkII render

awesome stuff ! Was that done on a real Amiga? If so what type/spec and how long did it take to render?
by A1-X1000
Tue Jan 14, 2020 5:06 am
Forum: General
Topic: Hello world!
Replies: 8
Views: 1335

Re: Hello world!

Hi from Canada all :)