Page 1 of 1

Setting up Lightwave on AmigaOne X1000

Posted: Tue Jan 14, 2020 5:32 am
by A1-X1000
This is an awesome video on setting up Lightwave to run natively on an A1-X1000 or any real PPC machines running AmigaOS4.1FE :D

https://www.youtube.com/watch?v=HRoeHaAS-MI

Re: Setting up Lightwave on AmigaOne X1000

Posted: Tue Jan 14, 2020 2:12 pm
by muadib
Oh great, thanks for that!
Is this video your production?

Re: Setting up Lightwave on AmigaOne X1000

Posted: Tue Jan 14, 2020 10:25 pm
by A1-X1000
@ muadib

no not mine but I found it to be very helpful so hopefully ti can help out other owners running AmigaOS4.1

Re: Setting up Lightwave on AmigaOne X1000

Posted: Fri Jan 24, 2020 4:52 pm
by ddni
I managed to get Lightwave running using modepro. It can load objects and access modeler. Rendering does not appear to work. I get a DSI and LW freeze on th render screen.
Did anyone make any progress?

Re: Setting up Lightwave on AmigaOne X1000

Posted: Fri Jan 24, 2020 5:37 pm
by A1-X1000
ddni wrote:
Fri Jan 24, 2020 4:52 pm
I managed to get Lightwave running using modepro. It can load objects and access modeler. Rendering does not appear to work. I get a DSI and LW freeze on th render screen.
Did anyone make any progress?
I had it working fine rendering on my old Samflex board running OS4.1 update 3 I believe but it messed up somehow after FE came out... I'll be trying to set up Lightwave on my X1000 this weekend from the posted vid on this thread and will let you know how it goes

Re: Setting up Lightwave on AmigaOne X1000

Posted: Fri Jan 24, 2020 7:58 pm
by ddni
I followed that video. It doesn’t describe the crashes when rendering.
I’ve run out of time today, but this aw.net thread looks interesting... https://amigaworld.net/modules/newbb/vi ... =27#700970